Comisii de experti:

1. INOVARE SI DEZVOLTARE DE PRODUS

Oferim sprijin suplimentar pentru proiectele de cercetare externalizate prin intermediul Platformei pentru orice produs alimentar. Expertii nostri pot oferi suport pentru toate etapele de dezvoltare a produsului, de la generarea de idei și dezvoltarea prototipului, pana la productia de serie și stabilirea termenului de valabilitate.

2.NUTRITIE SI SENZORIAL

Experti in nutritie si clinica medicala pot ajuta companiile producatoare in dezvoltarea de produse alimentare și băuturi sanatoase sau funcționale și care pot sustine mentiuni de sănătate. Si pentru a avea si un gust bun, noile produse sunt testate si optimizate senzorial de catre experti in laboratoare senzoriale specializate de analiza senzoriala.

3.LEGISLATIE SI REGLEMENTARI

Legislația alimentară a evoluat considerabil în ultimul decenii și această tendință va continua, existand inca multe aspecte legate de formulare, etichetare si mentiuni ce necesita un update continuu. Toate aceste schimbari si completari legislative cat și impactul acestora asupra produselor specifice poate fi o provocare pentru companiile de produse alimentare. Noi vă ajutam să înțelegeți, să interpretati si sa folositi corect indicatiile si reglementările alimentare pentru a avea intotdeauna un produs conform cu acestea.

4.SIGURANTA ALIMENTARA SI INGREDIENTE

Toata industria alimentara se bazeaza inainte de toate pe inocuitatea produselor alimentare realizate, procesate si consumate. In acest sens expertii nostri pot oferi suport in vederea introducerii standardelor de calitate adecvate fiecarei categorii de produse alimentare in parte si pe intreg lantul alimentar, astfel incat sa se raspunda optim si eficient scopului de protectie si promovare a sanatatii consumatorilor.

5.TEHNOLOGIE SI PROCES

Noile produsele alimentare si ingredientele moderne necesita de cele mai multe ori o tehnologie sau un proces tehnologic adecvat. Experti in utilaje, instalatii si procese tehnologice alimentare va pot ajuta sa gasiti solutii tehnice pentru a lansa mai usor produse noi, a reformula eficient produsele existente sau a identifica oportunitatile de imbunatatire si eficientizare a proceselor si tehnologiilor actuale.

6.CONSUMER SCIENCE

Înțelegerea atitudinilor, cunostintelor și comportamentul consumatorilor este de importanță vitală pentru elaborarea unei stategii pe pozitionare a produselor alimentare, si de ghidare in dezvoltarea de noi produse. Echipa nostra de experti multidisciplinara va poate ajuta să înțelegeti mai bine comportamentul si ce-i determina pe consumatori sa cumpere si sa consume.

7.PROIECTE SI PROGRAME

Numeroasele proiecte realizate de conduse de catre expertii nostri din cercetare, invatamant si industrie ne recomanda in acordarea de consultanta si asistenta tehnica pentru elaborarea si conducerea de proiecte in programele interne si internationale de cercetare stiintifica, dezvoltare tehnologica si stimulare a inovarii.

European Research links